Skolprat

Tisdag idag och jag sitter här för att skriva ett riktigt inlägg. Jag antar att ni alla jublar av glädje just nu.. eller?
I alla fall nu har jag ledigt fram tills nästa måndag, vilket är underbart. Har en fruktansvärd förskyldning så idag var jag verkligen inte på topp. Men hade missat en seminarium tid i so och hade min nya tid idag, som jag då inte kunde missa. Sen hade jag problemlösningsdelen i matte idag också som jag inte heller kunde missa, så imorse drog jag mig in till skolan ändå.
 
Nu har jag 5 dagar att vila upp mig på. Eller imorgon är det ju egentligen hemstudiedag, vilket menas att man ska plugga hemifrån, men jag är klar men ungefär allt i skolan. Kan även med stor glädje säga att jag kommer sluta nian med noll stycken E. Alla mina betyg ligger på D eller högre dårrå. Vilket gör mig ganska stolt, då vi kollar tillbaka till 7:an då jag hade ett C (!!!), 8:a D:n och resten E. Har höjt mig ganska mycket i alla ämnen, vilket är härligt. 
 
Det som jag ändå är mest stolt över är spanskan. Har alltid haft E. ALLTID. Men i måndags gjorde jag mitt sista arbete i spanskan någonsin och fick ett D. Inte så högt betyg kanske, men något jag kan vara stolt över. 
Hoppas bara att matten går bra nu, så inte den sabbar min glädje över att inte ha några E. Matten på senaste tiden har bara gått neråt. 
 
Usch, vad prat det blev om skolan. Men efter allt slit så tycker jag att jag kan få skriva detta inlägg. 
me and my bro för 4 år sedan!