I tisdags!

Bloggade ju inte i tisdags, så berättar nu istället! I tisdags funderade jag och hanna att efter skolan gå och äta pizza eller något, men vi hamna på ett café i ett mysigt hörn! Sen så satt vi bara ock snacka till halv fem, blev någon timme på fiket. Men halv fem gick vi till culturum och hängde på toaletterna med emilia, Olivia och juliett. Sen gick vi till församlingshuset där Maja stog och vänta, och tur vi hade så kom hanna och öppna för oss precis när vi kom så vi slapp vänta i regnet. Där var vi och lekte, åt varma mackor, spela teater till 19.00 då mamma och pappa kom och hämta mig och hanna! Nej nu ska jag vara lite social med mina friends. Kram

ONSDAG

Onsdag idag! Var i skolan som alltid, jobbade på bra på förmiddagen men eftermiddagen gick åt helvete. nej men jag och Julia bytte mobiler och typ kikrapade (kan man säga så?) varandra. Efter skolan tog jag bussen direkt hem och sen dess har jag trivits bäst i sängen. FRYSER!! Fast gjorde även en liten tjänst åt mamma och tvättade. Mamma och pappa kom sedan hem med godis och pizza. Nu ska jag se tv, hejjdå!

Monday

Hej på er! Måndag idag! Har faktiskt varit en ganska bra dag, jobbat nästa hela dagen.. Och nu sitter jag och kollar på Hannah Montana och ska snart ta och träna lite. Härliga måndag! Imorgon bloggar jag nog inte, upptagen hela dagen, så vi hörs på onsdag nästa gång i guess. Nu har jag inte något mer att skriva, see you later.