141414414141414141441

Tjatja. Jag fyllde ju år igår, och det var super nice :D Känner mig sååååå mycket vuxnare nu när jag är 14.
Egenkligen inget intressant att berätta, alla kom hit, vi år frallor och fikade osv? som vanligt typ. Men nästa år då jäklar. Idag fyller min kära pappa hela 35 år och han brukar dom flesta fira när jag fyller men några kommer idag. Tror att Hanna kommer också och hon ska kanskekanske sova kvar, men hon kom hem igår kväll efter ha varit i polen, så vi får se om hon orkar med mig. Men tror inte hon har vaknat ännu, hon svarar inte på sms..
Ska nu i allafall försöka trycka i mig en frukost, mår illa och har gjort sen jag vaknade vid sju.. Brukar alltid må illa när jag ska äta frukost, det är väl typ någon ätstörning eller något..? Det jobbiga är att för cirka 2 år sen år jag typ 2 mackor, 1 tallrik youghurt och typ ett glas oboy eller något, nu får jag knappt ner oboyen. GOSH. 
Nu ska vi inte prata om det, vi ska faktiskt inte prata mer, för har inget mer att säga. Kram på er/ EN FJORTON ÅRIG TJEJ SOM ÄR GRYYYYMT GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
På mig o Emil igår. Och igår kväll när alla åkt. 
 

TIDSFÖRDRIV KAN MAN VÄL SÄGA, LÄS PÅ EGEN RISK LOL

Ber om ursäkt för det lilla konstiga inlägget förut, men var så grymt glad ;) 
Har just nu städat en hel del.. Tog en paus och satte mig framför datan efter en måltid mcdonals. Chattar med Emma och lyssnar lite tråkig musik. En väldigt ointressant dag idag, så har inte ens tänkt att nämna den ;) Imorgon i allafall, ska jag baka och städa och vara barnvakt, JIPPIE!  Och sen på kvällen hoppas jag att några gäster dyker upp, annars så.. blir jag besviken. Har egenkligen inget intressant att skriva, men jag känner för att göra't. Ska faktiskt försöka ta ett bad senare ikväll, första gången på lääänge, men i vårat badrum på nedervåningen finns ingen lampa, och mamma har inte köpt någon ny, och mitt hår ser ut som värsta klumpen med äcklig o flottig smält ost. haha, smart jag är! Nej men vi hörs väl imorgon. Hatar att mina föräldrar jobbar på min födelsedag, BLÄ FY

YES PLEASE

HELT JÄVLA GALET!

Oh, världens bästa dag! nej men en hel del bra saker har hänt, och imorgon fyller jag. Lixom shiet, jag har lust att hoppa skrika osv. 
Så jäkla glad. Men måste hålla detta inom mig, för om det inte blir av kommer jag bli grymt besviken. haha ;) 
Hoppas ni har en bra måndag, detta blir ett litet flumminlägg! Kram
Andledningen att jag är glad? eller????????
Såg Tingeling filmen som jag sa att jag skulle igår. Så jävla bra! Kolla på den HÄR
ANDAS AMANDA