NY KATEGORI

Har nu skapat en ny kategori, som kallas Går på bio ~
Försökte komma på ett vettigt namn, men alla lät så konstiga eller blev långa, så denna fick duga. I denna kategori kommer jag skriva om filmer JAG vill se, som går på bio just nu. Det kan även vara filmer jag sett på bio, och inte hemma i soffan. Iallafall, jag hoppas detta blir bra, och att ni kommer gilla den, ska nog se till att det kommer upp ett inlägg snarast. 

Beautiful Creatures

Beautiful Creatures ~
Genre: Fantasy, romantik 
Skådespelare: Alden Ehrenreich, Alice Englert, Jeremy Irons, Viola Davis.
Ethan drömmer drömmar om en tjej han aldrig träffat, och känner sig dragen till henne, även fast han inte vet om hon existerar eller inte. När första skoldagen efter sommarlovet börjar,  börjar en ny tjej på skolan, Lena, och Ethan tycker hon är väldigt lik tjejen i hans drömmar. När han ska åka hem, håller han nästan på att köra över Lena, vars bil har gått sönder. Han ger henne skjuts hem,  och dom upptäcker att dom har saker gemensamt. Han lämnar av henne vid hennes hus, men upptäcker sedan en medaljon, som han går för att lämna till Lena. Det visar sig att Lena är inte som alla andra, och dom blir tvungna att hålla sig borta från varandra. 
Asså denna var helt okej. Svår att förklara utan att spoila xd. Jag fattar typ inte slutet riktigt, men efter att läst lite tror jag att jag förstår. Filmen var lite trög, långsam typ, sen mot slutet blev allt bara en gröt. Men den är okej och se på om man har tråkigt. Jag tror jag skulle ge den 5/10, vilket är ett ganska ok betyg. 

:)

Godmorgon!! Inte så pigg och glad idag, kunde inte somna, så låg vaken till två, lyckades somna men vaknade igen kvart i fyra?? Men lyckades somna ett tag efter det igen, men är rätt så sliten idag. Mamma och pappa skulle iväg till Norrköping och eftersom vi har hund, erbjöd jag mig att vara hemma med hunden, men tydligen ville resten av mina syskon också vara hemma då???? Och dom går mig verkligen på nerverna, speciellt när jag är trött. Så sprang bort från dom och ut till mig ett tag, liten paus.. 
Ska snart fixa i ordning mig, för när mamma och pappa kommer hem ska vi till båten (tror jag?) och vill vara redo. Har inte så mycket mer att säga, kramis