Killer clown, DmPRANK

Detta var extremt roligt att se på, men tycker så hemskt synd om de stackars personerna som får genomlida ett prank som detta. en  Vill ni ha ett gott skratt så kolla på denna. 
 

världens fest.. typ

Ligger här och tycker synd om mig själv. Trodde jag blivit frisk idag men nu börjar jag känna av halsont, och inte bara lite småont utan brutalt ont. Också så har jag ju utegångsförbud på obestämd tid. Vilket suger så jädrans mycket. Blir galen på att endast vara hemma varje sekund. Nej, framöver så ska jag sluta ljuga för mina föräldrar så att jag slipper ligga här i min ensamhet.. och om jag sköter mig dessa dagar kanske jag blir av med förbudet. Det vore underbart. Nu ska jag iallafall forsätta kolla på keeping up with the kardashians och dricka cola. Härlig lördag, or not. HAHHA vilket klagoinlägg :P

sjuktjofräs! bilden ovan är en jag tog på en jätte rolig lektion när jag inte hade något annat för mig för några dagar sen.

Idag på bussen till skolan kände jag mig riktigt seg men trodde det berodde på att jag sovit dåligt - som jag gjort de senaste dagarna då jag fått byta rum och jag har svårt att somna med mycket ljud/ ljus runtom och det har de rum jag nu har mycket av. Men när andra passet i skolan skulle börja fick jag ett riktigt nu måste jag kräkas anfall och bestämde mig för att åka hem. Vet inte om det bara vara något jag inbillade mig, men än så länge har inget hänt, men jag känner mig fortfarande seg. Får väl se om jag åker till skolan imorgon. 

Ha det bra folket